Lediga jobb

Inga lediga jobb för tillfället.

Jobba med oss

Om att arbeta som montör hos Nikkarit

Nikkarits medarbetare är Nordens främsta listmontörer. Vi expanderar kraftigt och söker efter nya talanger som vill utvecklas till specialist inom byggsektorn. Du internutbildas och får arbeta med unika verktyg som är gjorda för listmontering och som bara finns i vårt företag. Vi utför listning och karmmontering med stor erfarenhet och yrkeskunnighet vid alla typer av byggnationer, såväl nyproduktion som renovering. Bostadshus, hotell, offentliga miljöer och kontorsbyggnader är några exempel på olika typer av objekt vi har gedigen erfarenhet av. Vårt arbetsfält innefattar hela Sverige och vi har idag ca 50 medarbetare i Sverige som arbetar med listmontering, arbetsledning, försäljning och administration


Som listmontör mäter du först upp hur långa listerna ska vara innan du kapar till dem med hjälp av våra specialverktyg.

Själva monteringen sker antingen med spikpistol eller med betongskruv beroende på vilken typ av vägg det är.

Som medarbetare på Nikkarit får du tillgång till de bästa verktygen och lära dig att använda dem på ett säkert sätt. Arbetsmiljö och ergonomi är viktigt för att du som medarbetare ska få en trygg och säker arbetsplats.
Montering av lister är ofta ett av de sista momenten på bygget så ditt arbete kommer bli synligt och uppskattat av de som flyttar in.

Ditt arbete som montör bedöms på hur snygga och välpassande skarvarna är mellan de olika delarna.

För att bli en framgångsrik list eller karmmontör behöver du vara noggrann och samtidigt effektiv.
Våra montörer har gjort väldigt många olika saker innan de började hos oss på Nikkarit. Vi har medarbetare som har arbetat som bagare, bagagehanterare, väktare,

Många av våra medarbetare har också olika hobbies vid sidan om jobbet som t.ex. tävlingsdans, parcour, tävla i enhjuling, representera Sverige i Amerikansk fotboll, eller köra motorcross. Vi har också många medarbetare som spelar i olika band. Gemensamt för våra framgångsrika medarbetare är att de alla har en stark drivkraft.

Du rapporterar tid och utfört arbete via din mobiltelefon eller webben.

Våra montörer säger i medarbetarundersökningar att de gillar jobbet som montörer då det är ett självständigt och fritt arbete med eget ansvar. De uppskattar också variationen i arbetet och de trevliga kollegorna.För att bli en framgångsrik montör hos oss behöver du förutom, grundläggande kunskaper i Svenska, ett körkort och tillgång till egen bil så behöver du vara fysiskt uthållig, snabb och noggrann själv kunna sätta upp egna utmanande mål och gärna gilla att utmana dig själv. Som montör på Nikkarit får du:

  • Ett fysiskt tufft jobb
  • Frihet att styra ditt eget arbete
  • En tillsvidareanställning
  • En seriös arbetsgivare
  • Bra arbetskamrater
  • Bra verktyg och utrustning

Låter detta som ett jobb för dig vill vi gärna att du klickar på länken nedan för att göra några tester och ladda upp din ansökan. Vår erfarenhet är att det som står i CV:t inte är det som egentligen säger något om du kommer bli en framgångsrik montör utan det är snarare dina personliga egenskaper och kunskaper. Därför kommer vi be dig att göra ett par olika tester innan vi läser din ansökan och CV. Med andra ord så är vi mer intresserade av vem du är än vad du har gjort. Vår rekryteringsprocess ser ut så här:

nikkaritse_steps

När du skickat in din ansökan och CV kommer du att få ett mail inom 1-2 dagar med mer information om testerna samt en länk som du klickar på. Testerna kommer ta totalt ungefär 40-60 minuter. Mer information får du i mailet med länken.