Företaget

Nikkarit AB grundades år 2005 som ett dotterbolag till finska Mestarinikkarit.

Vi är experter inom listning (sockel, foder, taklist osv) och karmmontering vid alla typer av byggnationer. Sedan starten har vi listat tusentals lägenheter och många specialobjekt. Bostadsproduktion är det vanligaste arbetsfältet för oss men har också utfört projekt som bl a Victoria Tower i Kista, Clarion Hotel i Arlanda och Grand Hotel i Stockholm. Vi har kontor i Stockholm och Göteborg samt utför uppdrag på andra orter som t.ex. Jönköping, Västerås, Örebro, Norrköping och Linköping.
De flesta av våra projekt ligger i Mälardalen men vi har erfarenhet av, och goda möjligheter att hantera projekt i hela Sverige. Med vårt koncept får du fast pris per monterad listmeter inklusive material, montage och alla övriga kostnader. Konceptet har flera betydande fördelar för dig som kund. Vi tar hand om listmonteringen och ni kan koncentrera er på helheten med visheten att listningen är i goda händer. Ni är garanterade högsta kvalité på listning för lägre kostnad än med traditionella metoder.

Alla anställda är lokala och har ID06. Idag anlitar 7 av Sveriges 10 största byggföretag oss för listning medan fler och fler upptäcker oss kontinuerligt.

Prova oss gärna, du kommer inte att bli besviken. Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert för ditt projekt.